Home
 
   
Web

 
Autentificare
   Acasă > Despre noi


 

Despre Noi

     Compania noastră activeaza pe piaţa IT din România începând cu anul 2001. Fondatorii companiei provin din mediul IT , avand o experienţă considerabilă dobândită în România dar si în proiecte internaţionale, în domeniul de consultanţă, analiză, proiectare si realizare de sisteme/aplicaţii , precum şi alte servicii asociate (mentenanţă, training, etc).

    Mobius Solutions este Microsoft Certified Partner din anul 2004, competenta principala fiind Business Intelligence. Anul 2004 a mai insemnat si certificarea ISO 9001/2000 a companiei ca si standard de calicate al serviciile oferite. Incepind cu anul 2010, Mobius Solutions certifica si sistemul de management al securitatii informatiei, respectand standardul de calitate ISO 27001:2005, actualizand si certificarea ISO 9001:2008

    Orientarea de bază a firmei este către Analiza Informaţională a sistemelor, aplicaţii WEB dezvoltate dedicat pentru cazuri speciale, integrarea conceptului de e-Bussines şi e-Commerce, integrarea aplicatiilor web cu soluţiile de gestiune economică(ERP), soluţii de gestiune a documentelor (document management), gestiunea informaţiei (knowledge management, workflow), baze de date federalizate, replicări de baze de date, sisteme de suport al deciziei cu suport GIS.

    Servind acestor scopuri avem şi un departament propriu de design capabil să ofere o construcţie modernă din punct de vedere al imaginii produselor finale.

 
 

l Soluţii l Servicii l Web l Despre noi l Contact l Cariere l Produse l

   
 
©2012 Mobius Solutions