Home
 
   
Web

 
Autentificare
   Acasă > Produse > Mobius SQL Replicator


 

Mobius SQL Replicator

Mobius SQL Replicator

Utilitate:

Utilitate în cadrul organizaţiilor cu sedii distribuite teritorial. Implementare în configuraţii multi-locaţie cu necesităţi de comunicare a datelor in timp real. Aplicatia optimizeaza transportul de date intre diferite baze de date ale organizatiei, folosind rute si scenarii customizabile. Pot fi cofigurate grade de importanta pentru anumite informatii pentru a prioritiza transmiterea acestora. Gestiunea transmisiei de date/informatii, monitorizarea comunicatiilor, rapoarte specifice.

Elemente specifice:

Aplicaţie adaptabilă (model universalizat de date, meta-database) interfaţa intuitivă, vizuală. Mecanismul de replicare foloseşte rute şi intervale temporale configurabile în funcţie de cerinţele clientului.Replicarea datelor are loc între locaţii distribuite geografic către un sediu central şi/sau invers, fiind posibilă centralizarea şi diseminarea informaţiei în timp real, cu audit, jurnalizare, configurabilitate a rutelor, redundanţa stocării/transportului, sincronizarea datelor între serverele de baze de date, autosesizarea stării de sistem(on/off), etc.
 
Mobius SQL Replicator este un instrument de replicare multisens a datelor între baze de date distribuite (Model universalizat de date) pe o arhitectură arborescentă, cu multe nivele de agregare (multi tier).

Interoperabilitate. Conectivitate:

Se poate integra în orice aplicaţie ce foloseşte SQL server, şi are nevoie de conectivitate între mai multe locaţii.

Tehnologie:

Partea de client este dezvoltată în VB.NET, .NET Framework 2.0 .
Softul rulează pe platformele Windows 2000/2003/R2/XP
Ca si baza de date este necesara MS SQL 2000/2005

Management al functiilor, sistem de raportare :
 
Raport nr tranzactii (implicit – pe o perioada de 7 zile)
Raport starea liniilor (numarul de minute in care reateaua a fost cazuta /zi), etc
Acest sistem reprezinta un instrument de suport pentru decizia privind intretinerea comunicatiilor si echipamentelor, functie de performante. Aplicatia poseda o interfata intuitiva pentru managementul functiilor, cu rapoarte diverse ce evidentiaza realizarea transferurilor, probleme intalnite, conectivititatea, etc:
• Starea si evolutia counicatiilor
• Rapoarte de tranzactionare
• Raport cu evolutia tranzactiilor

Alte informatii:

Aplicatia asigura:
• Consistenta tranzactiilor
• Trasabilitatea operatiilor
• Procedura de reconstituire in caz de dezastru
• O configurare facila a sistemului si rutelor de replicare
• Permite replicarea in sisteme de tip VAN, cu topologii diverse
• Rute configurabile indiferent de topologie
• In acest moment, aplicatia nu suporta replicarea coloanelor de tip „image”, „text” si „ntext”.

Mecanismul de replicare este conceput in „3 timpi”, fapt care garanteaza consistenta replicarii in cazul incidentelor legate de comunicatii.

Mobius Solutions este o companie axata pe oferirea de servicii de Bussines Inteligence (Data mining, reporting, OLAP, etc), precum si servicii asociate, de consultanta privind structura sistemelor informatice, analiza fluxurilor informationale, servicii de integrare informatica, solutii de transport pentru date.

 
 
   
 
©2012 Mobius Solutions