Home
 
   
Web

 
Autentificare
   Acasă > Produse > ROSA - Registrul Obiectelor Specifice Activitatii


 

ROSA

 

ROSA - Registrul Obiectelor Specifice Activităţii

Funcţionalitate:
Achiziţie, stocare, prelucrare si transfer date (Model universalizat de date - object relation oriented) pe o arhitectură arborescentă, cu multe nivele de agregare. Gestiunea informaţiilor referitoare la obiectele specifice activităţii. Datele sunt introduse in locaţii distribuite geografic şi transmise apoi prin intermediul unui mecanism de replicare (Mobius SQL Replicator) până la sediul central si invers, fiind posibilă centralizarea şi diseminarea informaţiei în timp real, cu audit.

Elemente specifice:
Aplicaţie adaptabilă (model universalizat de date, metadatabase), interfaţă intuitivă, vizuală, utilitate în domeniul organizaţiilor cu sedii distribuite teritorial. Implementare în configuraţii multi-locaţie cu necesităţi de replicare a datelor timp real.

Interoperabilitate. Conectivitate:
Interfaţare cu aplicaţia de Dispecerat, ERP, GIS (ESRI) geodatabase, sisteme suport de decizie (DSS), MS Office, Sharepoint Portal Server, cuburi OLAP si rapoarte in Reporting Services.

Platformă. Cerinţe:
Datele sunt gestionate cu ajutorul MS SQL server 2000, baze de date federalizate, funcţie de arhitectura organizaţiei, pe mai multe nivele de agregare. Partea de client este dezvoltată în VB.NET, .NET Framework 1.1. Softul rulează pe platformele Windows 2000/XP. Situaţiile sintetice centralizate sunt realizate cu Reporting Services. Mecansimul de replicare foloseşte rute şi intervale temporale configurabile în funcţie de cerinţele clientului.

 
 
   
 
©2012 Mobius Solutions